Yleistä

Nahkavintti valmistaa mittatilaustyönä yksilöllisiä nahka-asuja sekä korjaa ja muodistaa vanhoja. Ompelimosta on lähtenyt maailmalle monia persoonallisia käyttövaatteita, mutta myös todellisia erikoisuuksia: nahkatakkeja , nahkaisia juhla-asuja sekä mittatilaustyönä tehtyjä moottoripyöräpukuja. Kaikissa tapauksissa asiakas voi olla varma, ettei toista samanlaista vaatetta tule vastaan.

Nahkavintissä palvellaan asiakas kokoon tai kehon mittasuhteisiin katsomatta tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Yksilöllisyyden ohella Nahkavintti panostaa erityisesti korkealuokkaisiin materiaaleihin ja laadukkaaseen työhön, sillä onhan nahkavaate arvokas hankinta, josta täytyy olla pitäjälleen iloa vuosiksi eteenpäin. Nahkavintissä voit myös ostaa nahkaa vuotina tai paloina ja uutuutena saat nyt puhdistus- ja pesulapalvelut nahka-asuille nopeasti ja vaivattomasti.

Nahka-asujen valmistus ja suunnittelu

Yksilölliset nahka-asut toiveittesi mukaan. Ideana yksilöllisyys, korkealuokkaiset materiaalivalinnat, siisti työn jälki ja laadukas lopputulos. Toimitusaika 2-4vkoa.

Muodistukset

Nahka- ja turkisasusteiden muodistus eli vanhoista pieniksi tai suuriksi jääneistä asusteista (takki, housu, hame), teemme uuden, kokoisesi asusteen ajanmukaiseksi. Turkisten lyhennyksiä ja kavennuksia.

Puhdistukset ja pesut

Nahka ja turkisasusteiden pesut ja puhdistukset ammattitaidolla. Myös vaikeat öljy- ja rasvatahrat on mahdollista puhdistaa. Haalistuneet nahka-asut voidaan värjätä uudelleen.

Verhoilu

Esim. moottoripyöräsatulat, moottorikelkan istuimet, tuolinverhoilut, yms. Aidosta nahkasta sekä keinonahkasta.

Tarvikemyynti

Asustepukinenahkat, lammasnappaa, lammasmokkaa, sikamokkaa, yms. Kenkänahkat, puukontuppinahkat.

Tervetuloa!

Yrittäjä mallimestari Anu Huotari on ammattilainen nahka-asujen suunnittelussa ja ompelussa ja erityisen kokenut lukemaan asiakasta hänen toiveidensa visualisoimiseksi tasokkaaksi tuotteeksi.
Tule Nahkavintin viihtyisiin asiakaspalvelutiloihin kokemaan ideasi jalostuminen jalokiviksi!